Please use this identifier to cite or link to this item: https://pgc-snia.inia.gob.pe:8443/jspui/handle/inia/48
Title: Proceso de desamargado del tarwi
Authors: INIA. Estación Experimental Agraria Santa Ana - Huancayo 
Keywords: Tarwi;Procesamiento;Alcaloides
Issue Date: 2014
Publisher: Instituto Nacional de Innovación Agraria - INIA
Series/Report no.: Hoja Divulgativa;n. 2 - 2014
Abstract: 
El documento describe el proceso de desamargado del grano de tarwi, que consiste en la eliminación del contenido de alcaloides que poseen.
URI: http://repositorio.inia.gob.pe/handle/inia/48
http://162.248.52.172:8080//jspui/handle/inia/48
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Appears in Collections:Hoja Divulgativa

Files in This Item:
File Description SizeFormat
HD-2-2014-Tarwi.pdfPDF1,47 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s)

54
checked on Jan 23, 2024

Download(s)

33
checked on Jan 23, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons